Rucsacul este cumparat in Ollamtaytambo si este lucrat de mina de catre o mamica tinara (asa mi’a spus kiar ea, iar copilul il avea legat intr’o broboada, la spate). Se pare ca este o lucratura foarte frumoasa fiindca mi l’au admirat pina acum 2 doamne artizane, in Cusco si in Trujillo. Cred ca v-am mai zis despre acest rucsac....
Poza cu mincarea. Este un fel de mincare traditionalaperuana, numita cebiche, se citeste sevice. Se face din peste sau fructe de mare, sau combinatie intre acestea, ...CRUDE.
Da, da, este un fel de mincare nepreparat termic, pestele sau fructele de mare sint doar marinate in sos de lime, mustar, otet, ulei, usturoi si alte citeva condimente. Asa ca eu am optat sa il incerc intr'un restaurant curat. Nu vreau sa'mi inkipui cum ar fi fost sa maninc cebiche la un colt de strada...fiind popular si traditional il gasesti oriunde. Kiar si in zonele care nu au vedere la apa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu